Wim Klok

 

 &

 

Sandra Klok

 

Historie

Nadat Wim Klok een groot deel van zijn leven had gewerkt bij haringhandel Leen Hoek in Katwijk en daarna nog bij enkele andere bedrijven in de vissector, waaronder 6 jaar bij een viswinkel in Amsterdam heeft hij in oktober 2004 uiteindelijk de stap gezet om een eigen winkel op te starten in Voorhout, samen met zijn vrouw Sandra. Na een kleine 5 jaar op nummer 116a in de Herenstraat te hebben gewerkt de keuze gemaakt over te gaan naar onze huidige winkel op nummer 43 (oude postkantoor). Op deze locatie zijn we nog lang niet uitgegroeid.

Catering

We hebben een grote groep vaste klanten en leveren ook aan verschillende horeca in de omgeving. Uiteraard zijn er ook bedrijven die bij ons aankloppen om ze van hun lunch te voorzien.

Adviesgroep Duurzaamheid gemeente Teylingen

Zo zit Wim sinds een paar maanden in de Adviesgroep Duurzaamheid van de gemeente Teylingen en probeert ook hier zijn steentje bij te dragen.

Vishandel de Klok op Social Media

Verder zijn we ook zeer actief op allerlei social media kanalen om ons bedrijf te laten zien, zo hebben we regelmatig verschillende Twitter en Facebook-acties. Dus volg ons op Twitter en Facebook en profiteer mee hiervan!