Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Personen:
 

 5

 

Bereidingswijze:

panga alice

1. Verwarm de grill voor.

2. Vet het rooster met wat olie in.

3. Snijd de gedroogde tomaten in heel smalle reepjes,

de tomaten in kleine blokjes (of gebruik cherrytomaatjes

in vieren gesneden).

4. Maak een dressing van de olie, azijn, mosterd, peper

en zout. Voeg de sjalotjes, de gedroogde en verse tomaten

en de pijnboompitten toe.

5. Leg de pangasiusfilets 8-10 minuten onder de grill. Keer

ze na 5 minuten.

6. Verwarm de dressing ot lauw, voeg de in kleine stukjes

geplukte (of gesneden) basilicum toe en schep dit over de

pangasiusfilets.

 

Eet smakelijk!

 

Bron: Receptenboekje Klanten voor Klanten (Alice van Kesteren)


 

Bereidingstijd:
 

8-10 minuten

grill

 
Ingrediënten
 
  • 5 pangasiusfilets
  • 1 of 2 sjalotjes, gesnipperd
  • 5 gedroogde tomaten
  • 5 tomaten
  • 5 el pijnbompitten, geroosterd
  • verse basilicum
  • evt. 5 schijfjes citroen
  • 6 el goede olijfolie
  • 3 el witte wijnazijn
  • witte peper
  • zout
  • 1 tl (grove) mosterd