Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
 Personen:
 

4

 

Bereidingswijze:

zalm spinazie

1. Verwarm de oven voor op 180 °C

2. Leg de bladerdeegplakjes uit elkaar om te ontdooien

3. Roerbak de spinazie kort beetgaar en laat deze in een vergiet uitlekken.

4. Snijd de zalm in dunne repen van 1,5 cm breed.

5. Bekleed een ovenschaal met de plakjes bladerdeeg en bedek de bodem met de uitgelekte spinazie.

6. Strooi daarover heen een laag geraspte kaas.

7. Leg hierop de repen zalm en dek dit af met weer een laag geraspte kaas.

8. Garneren met een beetje dille en dan in de oven voor 25 minuten tot de kaas goudbruin is.

Eet smakelijk!

 Bereidingstijd:
 

25 minuten

180 °C

 
Ingrediënten
 
  • 400 gram zalmfilet
  • geraspte kaas
  • pakje bladerdeegplakjes
  • 300 gram verse spinazie
  • dille